Beroepsontwikkeling

Het apothekersberoep evolueert snel. Wanneer u al uw tijd in uw apotheek investeert, blijft er weinig tijd over om de actualiteit te volgen en zich voor te bereiden op de vele veranderingen. Ons team volgt de nieuwigheden voor u op, zodat u de evoluties in uw beroep steeds een stap voor kan blijven. Om u daarbij te helpen, bieden we u praktische tools en vormingen aan, in functie van uw noden en van de ontwikkelingen die zich voordoen:

 

Apotheekbeheer

Het gebrek aan tijd bemoeilijkt ook het dagelijks beheer van de apotheek.

 

Onze dienst, Pharmacilities, heeft als doel uw professioneel leven tot een maximum te vereenvoudigen door u op alle vlakken te begeleiden:  logistieke hulp, werkzaamheden, materiaal, herstellingen, groen kruis,..

 

Daarnaast bieden we u ook:

  •      groepsaankopen (Stockley, Martindale, badges, …)
  •      ophaling en vernietiging van vervallen grondstoffen
  •      ophaling en vernietiging van uw voorschriften
  •      jobaanbiedingen

We werken nauw samen met onze partner voor onder meer uw boekhouding, verzekeringen, sociaal secretariaat en interim.

 

Beroepsverdediging

UPB-AVB analyseert de verschillende situaties die zich voordoen in uw beroep en verdedigt de meerwaarde van de apotheker als onmisbare actor in de gezondheidszorg. UPB-AVB doet hierbij beroep op een nauwe samenwerking met de artsenverenigingen en de lokale multidisciplinaire netwerken en de contacten met de lokale en nationale autoriteiten.

 

Een partner aan uw zijde

UPB-AVB luistert naar uw opmerkingen, suggesties en problemen en staat steeds aan uw zijde voor het beanwoorden van al uw vragen.

 

Interesse? Klik hier om meer te weten te komen over de ledenvoordelen en hoe u lid kan worden.