Werkzoekenden

Jobaanbiedingen

 

 

Werkzoekenden

 

Jobaanbiedingen
02/2021

Wij zoeken een tweetalige apotheker of apotheekassistent PT of FT (m/v) om ons team te vervolledigen in onze vernieuwde apotheek te Sint-Genesius-Rode. Wij zijn een jong en dynamisch team en zoeken een toffe en gemotiveerde collega! Contact via mail mariana.tournov@hotmail.com of gsm 0496925979.

02/2021

Dringend apotheker – provisor gezocht(vanaf 1 maart) voor een apotheek Brussel-West wegens ziekte van de titularis eigenaar.

De provisor kan  na verloop van tijd een overname van de apotheek in overweging nemen.

Bij interesse contacteer 0475/928066 of 0477/186357 (na 19 hr)

11/2020 Op zoek naar een goede work-life balance? Op zoek naar gevarieerd werk in verschillende apotheken? Op zoek naar sympathieke en dynamische collega’s? Op zoek naar een variatie aan patiënten in de regio van Evere-Kraainem-Zaventem? Dan ben jij de apotheker(es) die we zoeken om ons team te komen versterken…
Neem dus snel contact op per e-mail of bel ons gerust op. aghijselings@gmail.com of 0497020220
Wenst u ook een zoekertje te plaatsen?

Stuur ons de inhoud van uw bericht en wij verspreiden het (gratis) onder onze leden via deze website, de TD INFO en de Pharmabulletin.

 

Op zoek naar een vervanger?

Neem dan zeker een kijkje op de website www.apotheekzoektapotheker.be, waar u de contactgegevens kunt terugvinden van alle vervangers in België, alsook hun beschikbaarheid en regio. Deze service is volledig gratis en het contact tussen de apotheker en de apotheker-vervanger verloopt rechtstreeks, zonder tussenpersoon.