Werkzoekenden

Jobaanbiedingen

 

 

Werkzoekenden

 

Jobaanbiedingen
10/2019 Wegens nieuw project zoeken we een full-time apotheker (m/v). Goede verloning en andere voordelen. Geen werk op zaterdag en geen wachte te doen. Te Machelen 1830 Tél.: 02/251.19.01 E-mail: amelooth@pandora.be
08/2019 Voor onze apotheek te Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een gemotiveerde apotheker met kennis van Frans en Nederlands. Uren en dagen zijn bespreekbaar. Vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Je kan ons vrijblijvend contacteren op 0475.56.65.96 of apo.schoon@skynet.be
06/2019
Apotheek te centrum Vilvoorde zoekt FT adjunct-apotheker of FT assistent. Onmiddellijk starten is mogelijk. Werken altijd in teamverband. Uren zijn bespreekbaar.
Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren. Steeds bereikbaar op 02/2512021
05/2019
Apotheek te St-Genesius-Rode zoekt gemotiveerde, tweetalige apotheker (m/v) of apotheekassistent(e) om het team te versterken. Voltijdse betrekking of overeen te komen.
04/2018

Wij zijn op zoek naar ’n tweetalige medewerker/ster voor een innovatief project in onze Pharmaceutische groep. De gevraagde kandidaat dient over ’n veelzijdige interesse en kennis te beschikken aangaande voeding, verzorging en cosmetische toepassingen. De kandidaat heeft ’n commercieel profiel en heeft ’n ruime groepsgeest.  Gelieve uw CV te versturen naar jochmans@spsnv.be

10/2018

Dynaphar, de eerste Belgische groepering van onafhankelijke apothekers, opgericht in 1996, zoekt een voltijds algemeen secretaresse (m/v) om haar team in Brussel te versterken.

Voor meer info over de functibeschrijving zie hier

Wenst u ook een zoekertje te plaatsen?

Stuur ons de inhoud van uw bericht en wij verspreiden het (gratis) onder onze leden via deze website, de TD INFO en de Pharmabulletin.

 

Op zoek naar een vervanger?

Neem dan zeker een kijkje op de website www.apotheekzoektapotheker.be, waar u de contactgegevens kunt terugvinden van alle vervangers in België, alsook hun beschikbaarheid en regio. Deze service is volledig gratis en het contact tussen de apotheker en de apotheker-vervanger verloopt rechtstreeks, zonder tussenpersoon.